Το Marconi.Gr ειναι και πάλι στο αέρα!!!

Πάει καιρός που λέμε ότι είμαστε σε στάδιο εξέλιξης και ήρθε επιτέλους η ώρα όλη αυτή η προσπάθεια να βγει στον αέρα. Η εξέλιξη δε σταματάει εδώ μιας και οι απαιτήσεις καθώς και οι ιδέες που έχουμε ποτέ δε σταματάνε!
Μπορεί να μας πήρε λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ότι αρχικά υπολογίζαμε, αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Και επειδή έπρεπε να γίνουν πολλά καλά πράγματα μαζί, είμαστε εδώ, μετά από διάστημα κάποιων μηνών, πλήρως ανανεωμένοι και φρεσκαρισμένοι.

Στο νέο ανανεωμένο μας site θα βρείτε πολλά νέα πράγματα. Το site μας θα ασχολείται κυρίως με τον Ραδιοερασιτεχνισμό και ότι έχει να κάνει με αυτό. Θα βρείτε νομοθεσίες και βοηθήματα σχετικά με τον Ραδιοερασιτεχνισμό που θα βοηθήσουν αρκετούς από εμάς.

Για τους νέους μελλοντικούς Ραδιοερασιτέχνες θα μπορούν να βρούνε βοηθήματα για τις εξετάσεις τους. Πάμε τώρα στους πιο ενισχυμένους ραδιοερασιτέχνες που τους αρέσει η ισχύ. Αυτοί θα μπορούνε να βρουν μέσα από το site μας μία μεγάλη γκάμα από σχέδια Λυχνιών (electronic tubes) και σχέδια πομπών .

Ραδιοερασιτέχνης (Radio amateur) χωρίς κεραία δεν γίνετε έτσι θα βρείτε αρκετά σχέδια κεραιών που θα σας βοηθήσετε με μικρή ισχύ να σας ακούσουν όσο πιο μακριά γίνετε .

Ένα ακόμα νέο στοιχείο είναι οι Αγγελίες. Ο καθένας από εσάς μπορεί να καταχωρήσει την δική του αγγελία και μέσα από το site μας να βοηθηθεί να πουληθεί πιο γρήγορα . Επίσης στην κεντρική σελίδα μπορούμε να αφήσουμε τα μικρόφωνα και να κάνουμε Live Chat με τους χρήστες που είναι online!!! Ακόμα μπορείτε να βάλετε ο καθένας από εσάς το στίγμα σας στον χάρτη.

Τέλος να πω ότι υπάρχει και το Forum που εκεί μπορούμε να κουβεντιάζουμε ζητήματα που σας απασχολούν σχετικά με το Ραδιοερασιτεχνισμό και όχι μόνο .

To Marconi.Gr είναι το δικό σας site μπορείτε να μου στέλνετε φωτογραφίες από τον εξοπλισμό και εγώ να τα ανεβάζω στον αέρα .Τέλος θα ήθελα να ακούσω τις ιδέες σας και τις απόψεις σας σχετικά με το site μας.

Καλή Περιήγηση

Joker

Bookmark the permalink.

Comments are closed.