8ο Χειμερινό Ham Fest Bazaar

8ο Χειμερινό Ham Fest Bazaar

 

Μετά την απόφαση του Δ.Σ. του Σ.Ρ.Ε. Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στην Αθήνα και με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί το 8ο Χειμερινό Ham Fest Bazaar του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος.

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και μέσα σε ατμόσφαιρα γιορτινή μέσα στην δύσκολη εποχή που ζούμε, ακόμα μία από τις μεγαλύτερες Ραδιοερασιτεχνικές συναντήσεις στην Ελλάδα. Μία Ραδιοερασιτεχνική δράση που θα φέρει φίλους και συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα -στην κυριολεξία-, στο Μαρούσι, στο κλειστό γυμναστήριο “Σπύρος Λούης”.

Ποικίλο υλικό που ενδιαφέρει άμεσα, ή περιφερειακά το hobby, (ακόμα και συλλέκτες π.χ. δεκτών, πομπών κ.λ.π.), καλύπτει όλο το φάσμα του ενδιαφέροντος. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να το χαζέψουν, να το ψάξουν, να διαλέξουν, να παζαρέψουν… ώσπου να καταλήξουν στο ποθούμενο.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και συμμετοχές στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.grc.gr

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος ευχαριστεί θερμά «εκ των προτέρων», όλους όσους τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, σαν εκθέτες, ή σαν επισκέπτες και ειδικά όσους ταξιδέψουν γι’ αυτό.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη και τους υπεύθυνους αντιδημάρχους, διότι χωρίς την υποστήριξη τους δεν θα ήταν εφικτή αυτή η εκδήλωση.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.